IZBORNIK

Pretražite sadržaj web stranice ili odaberite ponuđene pojmove

16.

prosinac 2021.

Projekt Razvoj okvira za upravljanje ekološkom mrežom Natura 2000: 3. Interna radionica za PU 041

Image

Danas, 16. prosinca 2021. godine u sklopu provedbe projekta Razvoj okvira za upravljanje ekološkom mrežom Natura 2000, održana je 3. Interna radionica u procesu izrade Plana upravljanja pod šifrom 041 (Grupa 2) koji obuhvaća područje ekološke mreže uz rijeku Ilovu.

Na radionici su sudjelovali članovi radne skupine: predstavnice Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja – Zavod za zaštitu okoliša i prirode, predstavnici vanjskog suradnika i izrađivača plana tvrtke Particip GmbH i djelatnici javnih ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Bjelovarsko-bilogorske, Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke i Virovitičko-podravske županije.

Sudionicima se pozdravnim riječima obratila Marija Martinko Ivanov, stručnjakinja za planove upravljanja od strane tvrtke Particip te kroz uvod upoznala sudionike sa sadržajem i svrhom održavanja radionice.

Cilj 3. Interne radionice bio je određivanje upravljačkih tema plana upravljanja te definiranje općih ciljeva po upravljačkim temama i uvod u posebne ciljeve. Interna radionica zaključena je dogovorom oko 2. Dioničke radionice koja bi se trebala održati 08.02.2022. godine u Garešnici.