IZBORNIK

Pretražite sadržaj web stranice ili odaberite ponuđene pojmove

10.

rujan 2024.

Projekt LIFE RESTORE for MDD: Dan rijeke Drave

Image

Dana 22. rujna, 2024. godine, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije, u sklopu provedbe svojih projektnih aktivnosti u projektu LIFE RESTORE for MDD, Preserving and restoring floodplain forest habitats along the Mura-Drava-Danube rivers, LIFE22-NAT-AT-LIFE RESTORE for MDD, organizira manifestaciju Drava day. Ovom manifestacijom obilježiti ćemo Međunarodni dan rijeke Drave (23.09.).

Pozivamo vas da nam se pridružite na 8 kilometara dugoj vožnji kanuima rijekom Dravom. Okupljanje sudionika će biti u Noskovcima u Posjetiteljskom centru Dravska priča u 9:00, a povratak u centar oko 13:00 sati. U suradnji sa HGSS-om, na kupalištu u Sopju, prije početka vožnje kanuima, biti će održana pokazna vježba spašavanja na vodi. Javna ustanova će osigurati opremu i osvježenje za sve sudionike, kao i transport sudionika od Posjetiteljskog centra Dravska priča do Sopja i nazad do centra po završetku vožnje.

Zbog ograničenog broja mjesta u kanuima, molimo Vas da se prijavite putem e-maila i prilikom prijave navedete ime i prezime osobe koja će sudjelovati te telefonski broj za kontakt.

E-mail za prijavu - info@virovitica-nature.hr

 

Veselimo se Vašem dolasku!

Projekt je sufinanciran od strane Europske unije. Međutim, izraženi stavovi i mišljenja pripadaju samo autoru(ima) i ne odražavaju nužno stavove Europske unije ili CINEA-e. Za njih se ne mogu smatrati odgovornima ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje potporu.