IZBORNIK

Pretražite sadržaj web stranice ili odaberite ponuđene pojmove

15.

travanj 2024.

Dodjela nagrada Simply the best i 24. Međunarodna poslovno-turistička burza

Image

Proteklog tjedna, od 10. do 12. travnja, u Biogradu na moru održana je 24. Međunarodna poslovno-turistička burza u sklopu koje je održana i svečanost dodjle nagrada Simply the best za 2023. godinu, koju za inovativnost i kreativnost u turizmu već 14 godina dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i poslovno turistička burza PUT.

Naš Centar za posjetitelje Križnica dobitnik je u kategoriji Novi projekt u turizmu pa su nagradu preuzeli načelnik općine Pitomača Željko Grgačić i ravnateljica Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije Tatjana Arnold Sabo. Općina Pitomača dobitnik je i nagrade u kategoriji Manifestacije, podkategorija Hrana i piće, za Dan pečenjakov.

U sklopu 24. Međunarodne poslovno-turističke burze održana je poslovna radionica na kojoj su djelatnici Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije Josip Mikolčić, pomoćnik direktorice Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije i Luka Sabo, stručni suradnik za turizam predstavili bogatu i raznoliku turističku ponudu naše županije.

Za sudionike burze, organizirana je stručna radionica  Muzeji i turizam –Muzejske ustanove i oblikovanje novih turističkih proizvoda, kao i posjeta otoku Vrgada, poznatim turističkim destinacijama Aquaparku Dalmaland, vidikovcu Kamenjak u sastavu Parka prirode Vransko jezeo i gradu Biogradu.