Vijesti

Projektne aktivnosti: 3 dana – 3 projekta

  • 12/11/2018

U periodu od 08.–10.11. 2018. godine, u općinama Miklavž na Dravskem polju i Velika Polana, Slovenija, održani su međunarodni skup pod nazivom „Drava kot priložnost“  u organizaciji Partnerstva za Dravsko kolesarsko pot v Sloveniji, sastanak projektnih partnera  i Kick off event projekata Amazon of Europe Bike Trail i međunarodni skup lokalnih dionika Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav u sklopu projekta coop MDD, na kojima su sudjelovali djelatnici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije i  predstavnici općine Sopje.

U Dravskoj priči održan edukativni seminar na temu „Osmišljavanje turističkog proizvoda u ruralnom prostoru utemeljenog na prirodnoj baštini“

  • 08/11/2018

(više…)

Održana radionica sa članovima športsko-ribolovnih udruga – projekt coop MDD

  • 23/10/2018

Dana 22.10.2018. godine, u prostorijama Informativno edukativnog centra-hostela Dravska priča u Noskovcima,  u sklopu projekta „Prekogranični program upravljanja planiranim  pentalateralnim Rezervatom biosfere Mura-Drava –Dunav“, pod zaštitom UNESCO-a, akronim projekta: coop MDD, održana je  radionica „Aktivnosti i mjere zaštite vrste i staništa s ciljem poboljšanja statusa – uloga lokalnog stanovništva u zaštiti crnke (Umbra crameri)“.

Odluka o poništenju javnog natječaja

  • 12/10/2018

Poništava se javni natječaj za prijam u radni odnos u Javnu ustanovu za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije. (više…)

Poziv na intervju u sklopu natječaja za zapošljavanje na određeno vrijeme u Javnu ustanovu

  • 11/10/2018

(više…)

Virovitica Nature