Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije: „Zimski susret u plemićkom ljetnikovcu“ uz novosti iz turističke ponude naše županije i predstavljanje novih promotivnih materijala

  • 15/02/2018

 U petak 16. veljače, u Informativno – edukativnom centru “Dravska priča” u Noskovačkoj Dubravi, u sklopu programa „Zimski susret u plemićkom ljetnikovcu“, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, predstavit će novosti u turističkoj ponudi i sadržaje na području naše županije.

U petak 16. veljače, u Informativno – edukativnom centru “Dravska priča” u Noskovačkoj Dubravi, u sklopu programa „Zimski susret u plemićkom ljetnikovcu“, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, predstavit će novosti u turističkoj ponudi i sadržaje na području naše županije, te pritom predstaviti i nove promotivne materijale. Početak predstavljanje je od 11,00 sati. Osim toga, iz Dravske priče, u petak će se od 14,00 sati emitirati i popularna emisija Hrvatskog radija „Sunčani sat“. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Podijelite sadržaj

Virovitica Nature